Tréninky dětí a mládeže

01.09.2021 20:24

Po zvážení situace jsme se rozhodli začít tréninky dětí na rozdíl od minulých let už od 14.září. Tréninky budou nově v úterý od 17:00 hod a ve čtvrtek ve stejný čas.

Vážení rodiče,

Rád bych Vás požádal o zprávu, zda Vaše děti budou mít zájem chodit v nové sezóně 2021/2022 do  oddílu stolního tenisu na tréninky mládeže. Tréninky budou pravidelně v Út a Čt od 17:00 do 18:30 hod. a budou probíhat v Sokolovně. První trénink bude v úterý 14. 9. Prosím o zprávu i v případě, že děti chodit nebudou, abychom případně mohli uspokojit nové zájemce.

Všichni doufáme, že průběh sezóny nebude opět přerušen v důsledku epidemie. Bohužel jsme jako spolek vázání aktuálními hygienickými opatřeními nařízenými k utlumení epidemie. Aktuálně to znamená, že při sportovní přípravě jsme povinni pravidelně (1x za 7 dnů) kontrolovat bezinfekčnost účastníků. Povinnost kontrolovat bezinfekčnost platí i pro jednorázové sportovní akce, tj. turnaje žáků. Detailní aktuálně platný pokyn je uveden na stránkách NAS:

https://agenturasport.cz/vlada-schvalila-restart-profesionalniho-sportu/

Nejjednodušší formou potvrzení je asi „Čestné prohlášení“. Pokud by probíhaly následné hromadné testy ve škole (tj. po 9. 9. 2021), máme dohodnuto se školou zasílání potvrzení o prodělaných testech. Uvedená opatření se však ještě mohou do 14. 9. 2021 změnit. Doufejme, že k lepšímu.

Doufám, že tato „hloupá“ doba a mnohdy nesmyslná nařízení brzy skončí.

S přáním pevného zdraví a optimismu

 

Roman Kubíček

Zde najdete všechny fotky z vánočních turnajů

stolnitenisnovymalin.rajce.idnes.cz/?sort=date&order=Desc